Оставайки верен на феновете на оригинала, Писък продължава историята на Сидни

...
Оставайки верен на феновете на оригинала, Писък продължава историята на Сидни
Коментари Харесай

Вижте кои са победителите в играта Novinite.bg и филма "Писък"

Оставайки правилен на почитателите на оригинала, " Писък "   продължава историята на Сидни Прескот като в това време отваря поредицата за новото потомство, което за първи път се сблъсква с Гоустфейс. Филмът комбинира ужаси, трилър, тайнственост, комедия и не на последно място, запазената марка на франчайза – постмодерна хорър ирония с голям брой попкултурни и жанрови препратки, което подсигурява неповторимо преживяване за всички в киносалоните.

На 14 януари хорър иконата Гоустфейс се завръща на огромен екран с " Писък "  – дълго чаканата нова част от едноименната, емблематична поредност, която пренаписа разпоредбите на слашър жанра и вечно промени образа на актуалния хорър. Филмът продължава историята на Сидни Прескот, само че в същото време отваря поредицата и за новото потомство, което за първи път ще попадне в под ножа на иконичния Гоустфейс.

Режисьори на  " Писък "  са Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет („ Докато гибелта ни раздели “), по сюжет на Джеймс Вандербилт („ Зодиак “, „ Невероятният Спайдър-мен “) и Гай Бизик („ Докато гибелта ни раздели “, Castle Rock). Оригиналният сценарист на поредицата  Кевин Уилямсън  („ Знам какво направи предишното лято “, „ Факултетът “) се завръща като изпълнителен продуцент.



Дадохме Ви опция спечелите два броя двойни билета за кино лентата „ Писък ".

Заданието беше да отговорите на въпроса:  Като какъв се завръща  Кевин Уилямсън ?

А) Сценарист

Б) Режисьор

В) Изпълнителен продуцент

Както и да тагнете в коментар другар , с който бихте гледали кино лентата.

Победителите са  Vasya Toleva  и  Krasimir Nikolov Saki .

Честито на спечелилите!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР